HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αίγιο: Συνάντηση Ιερώνυμου – Καλογερόπουλου

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, κατά την ...

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο, κατά την οποία συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα ζητήματα της πεζοδρόμησης της οδού Κλεομένους Οικονόμου, της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του Αιγίου, αλλά και του εν γένει εξωραϊσμού της πόλεως.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προτάθηκε από τον Σεβασμιώτατο, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητροπόλεως, να ληφθεί η συμφεροτέρα απόφαση για την πόλη και την αγορά αυτής, λαμβανομένων υπόψη των τοποθετήσεων και των απόψεων όλων των εμπλεκομένων, ώστε να μη διαταραχθεί η ηρεμία των πολιτών και να διασφαλισθεί η εξυπηρέτηση των εμπόρων και του αγοραστικού κοινού της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.