HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έναρξη για το Καλαβρυτινό Καρναβάλι - Μοιράστηκαν τα προσκλητήρια για τον γαϊδουρόγαμο

Έναρξη για το Καλαβρυτινό Καρναβάλι με κάθε επισημότητα. Στον Δήμαρχο Καλαβρύτων παραδόθηκε το λάβαρο του καρναβαλιού μαζί με το προσκλητήρι...



Έναρξη για το Καλαβρυτινό Καρναβάλι με κάθε επισημότητα. Στον Δήμαρχο Καλαβρύτων παραδόθηκε το λάβαρο του καρναβαλιού μαζί με το προσκλητήριο για τον... γαϊδουρόγαμο και η γιορτή αρχίζει:  
Στην πόλη των Καλαβρύτων οι αποκριάτικες εκδηλώσεις διοργανώνονται το προσεχές διήμερο 9 και 10 Μαρτίου. 
Το Σάββατο 9 Μαρτίου προγραμματίζεται αποκριάτικο σεργιάνι μουσικής στον πεζόδρομο της πόλης (4 μ.μ.) και στις 5 μ.μ. το Καρναβάλι ξεκινά: «Βάλτε τη στολή σας, ακολουθήστε το Άρμα της παρέλασης στον πεζόδρομο και πάρτε μέρος στον καραμελοπόλεμο. Θ’ ακολουθήσει ένα ξέφρενο, αποκριάτικο πάρτι στην κεντρική πλατεία». 
Την Κυριακή 10 Μαρτίου, στο πλαίσιο των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων φιλοξενείται το σατιρικό αποκριάτικο έθιμο του «Γαϊδουρόγαμου» (12 μ.), στην κεντρική πλατεία Καλαβρύτων. Στις 12 λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής «φορέστε τα καλά σας και συνοδεύστε τη νύφη και τον γαμπρό σ’ ένα απίστευτο γλέντι στους δρόμους της πόλης». 
Και στις 2 το μεσημέρι, «αρπάξτε μια κορδέλα και χορεύοντας ας πλέξουμε το Γαϊτανάκι». 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.