HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Αχ. Καραμανλής για Τέμπη: «Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία ασυλία»

«Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία», διαμήνυσε ο πρώην υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, κατά την τοποθέτησή του στη Βο...

«Δεν θα κρυφτώ πίσω από καμία βουλευτική ασυλία», διαμήνυσε ο πρώην υπουργός Υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, επί της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας, που κατέθεσε η αντιπολίτευση, μετά τις νέες αποκαλύψεις για τα Τέμπη.
«Η ΝΔ δεν έκανε ποτέ τυμβορυχία μετά το Μάτι και τη Μάνδρα»
«Η ΝΔ δεν έκανε ποτέ τυμβορυχία μετά το Μάτι και τη Μάνδρα. Ασκήσαμε σκληρή κριτική, αλλά δεν επιδιώξαμε την φυσική εξόντωση των πολιτικών μας αντιπάλων. Δεν είδαμε την τραγωδία ως ευκαιρία», είπε.
Ο ίδιος, επεσήμανε πως «δεν υπάρχει κανείς άλλος σε αυτή την αίθουσα που να επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια περισσότερο από εμένα». Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι η τραγωδία «γίνεται καθημερινά αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης».
«Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη που είναι εξ ορισμού αντικειμενική», σημείωσε για τα Τέμπη και συνέχισε: «Συγκάλυψη είναι να διαστρεβλώνειςγια να επιβιώνεις πολιτικά και να ευτελίζεις διαδικασίες με λαϊκίστικές κορώνες. (…) Να διαχέεις το μίσος μέσα από σκοτεινά κανάλια στο διαδίκτυο».
«Εμείς δεν παίξαμε πολιτικό θέατρο όπως κάποιοι έκαναν στο Μάτι. Εγώ παραιτήθηκα αμέσως», επεσήμανε, εξαπολύοντας επίθεση στην αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ»
«Νομίζετε ότι δεν ανατριχιάζω όταν αναλογίζομαι το δράμα τόσων οικογενειών;» αναρωτήθηκε και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο σημείο της τραγωδίας, τόσο εγώ όσο και ο πρωθυπουργός. Αυτές οι εικόνες δεν θα σβήσουν από τη μνήμη μου».
Αναφορικά με τη σύμβαση 717, σημείωσε πως «όταν έφτασε στα χέρια του, όφειλε να την ολοκληρώσει αντί να την ακυρώσει».
Ο ίδιος επέμεινε στον ανθρώπινο παράγοντα για το δυστύχημα στα Τέμπη, σημειώνοντας πως «Επτά φορές παραβιάστηκε ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας, που είναι το Ευαγγέλιο του Σιδηροδρόμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.