HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Εκρηκτικό κοκτέιλ αφρικανικής σκόνης με υψηλές θερμοκρασίες

Η Αφρικανική σκόνη στην κυριολεξία έκρυψε τον ήλιο στα Καλάβρυτα, με το φαινόμενο να είναι έντονο. Θερμοκρασίες πολύ υψηλές για την εποχή έφ...



Η Αφρικανική σκόνη στην κυριολεξία έκρυψε τον ήλιο στα Καλάβρυτα, με το φαινόμενο να είναι έντονο. Θερμοκρασίες πολύ υψηλές για την εποχή έφτασαν τους 24 βαθμούς και θυμίζουν Μάιο. Η ατμόσφαιρα θα παραμείνει αποπνιχτική και τις επόμενες ημέρες.
Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. 
Τα φαινόμενα γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα θα εξασθενήσουν και από τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στο νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα βελτιωθεί.
Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι. 
Στην υπόλοιπη χώρα δυτικών διευθύνσεων 4 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, όπου θα φτάσει τους 19 με 21 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 22 με 24 και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.