HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νόμος του κράτους τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια

Μετά από μια «μαραθώνια» διαδικασία τριών ημερών, συνολικής διάρκειας 47 ωρών ψηφίστηκε χθες, Παρασκευή 8/3 από την Ολομέλεια της Βουλής το ...



Μετά από μια «μαραθώνια» διαδικασία τριών ημερών, συνολικής διάρκειας 47 ωρών ψηφίστηκε χθες, Παρασκευή 8/3 από την Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια. Το επίμαχο νομοσχέδιο -το οποίο είχε προκαλέσει και αντιδράσεις και κινητοποιήσεις των φοιτητικών συλλόγων- πέρασε τελικά μετά από μία μακρά ψηφοφορία με 159 «ναι».
Συγκεκριμένα, επί της αρχής το σχέδιο νόμου και επί των άρθρων που εισάγουν για πρώτη φορά διαδικασίες και προϋποθέσεις αδειοδότησης και ίδρυσης παραρτημάτων μη κρατικών ΑΕΙ ψήφισαν 158 βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία και ο ανεξάρτητος, προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες, Χάρης Κατσιβαρδάς, ενώ καταψήφισαν 129 βουλευτές της αντιπολίτευσης και 11 δήλωσαν παρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.