HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων ο Αντιπύραρχος Σπύρος Κωνστάντης

Νέος Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com , αναλαμβάνει ο Καλαβρυτινός...



Νέος Διοικητής στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, αναλαμβάνει ο Καλαβρυτινός, Αντιπύραρχος Σπύρος Κωνστάντης. Ο Σπύρος Κωνστάντης που μέχρι σήμερα υπηρετούσε στο Αρχηγείο του Σώματος, αναλαμβάνει μια Υπηρεσία πολύ γνώριμη γι αυτόν αφού εκτός της εντοπιότητας έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στην Π.Υ. Καλαβρύτων.
Ο Σπύρος Κωνστάντης, έχει διατελέσει επί δεκατρία (13) συναπτά έτη από το 2004 έως το 2010 και από το 2012 - 2019, Υποδιοικητής στην Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαβρύτων και Προϊστάμενος στα γραφείο, ανακριτικού, πυρασφάλειας και δημόσιου κατήγορου.
Επίσης έχει διατελέσει Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Βυτίνας/ Ν. Αρκαδίας για δύο (2) έτη, 2010- 2012. Από τον Οκτώβριο του 2020 έως και τον Οκτώβριο του 2021, διετέλεσε προϊστάμενος του Ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης του Ν. Αρκαδίας και Επιχειρησιακός Αξιωματικός. Επίσης από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Οκτώβριο του 2024 διατέλεσε στο ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ του Α.Π.Σ (Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος), ως επιτελικός Αξιωματικός.
Είναι:
Πτυχιούχος του Τμήματος Ανθυποπυραγών Της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
Πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος MASTER - Μεταπτυχιακό Διπλώματος,
"Ανάλυση και Διαχείριση Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος".
Πτυχιούχος της Αγγλικής Γλώσσας (PEARSON TEST OF ENGLISH GENERAL CEF B2).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.