HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Βλάβη στο απορριμματοφόρο μεταφόρτωσης

Το Τμήμα Αποκομιδής, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Καλαβρύτων ενημερώνει ότι προκλήθηκε βλάβη στο απορριμματοφόρο μεταφόρτωσης, κ...



Το Τμήμα Αποκομιδής, Περιβάλλοντος & Πρασίνου του Δήμου Καλαβρύτων ενημερώνει ότι προκλήθηκε βλάβη στο απορριμματοφόρο μεταφόρτωσης, καθώς υπήρχαν μπάζα και σίδερα στους κάδους.
Τονίζει ότι το συχνό φαινόμενο να καταλήγουν μπάζα στους κάδους απορριμμάτων ως "εύκολη λύση" είναι επικίνδυνο, η ζημιά που προκαλείται πολύ μεγάλη και υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού των εργαζομένων.
Όταν ρίχνονται μπάζα ή άλλα σκληρά αντικείμενα (σίδερα κλπ.) σε απορριμματοφόρα, μπορεί να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην πρέσα όταν αυτή θα συμπιέσει τούβλα, τσιμέντα, τσιμεντόλιθους και άλλα οικοδομικά υλικά. Επίσης, τέτοιου είδους υλικά δε γίνονται δεκτά για διαχείριση, ταφή κλπ.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ:
α) να μην πετούν μπάζα και άλλα σκληρά αντικείμενα (σίδερα κλπ.) σε πράσινους κάδους,
β) να μην αφήνουν τα απορρίμματά τους εκτός των κάδων θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.
Επιπλέον, οι δημότες που ρίχνουν αντικείμενα σε κάδους ανακύκλωσης πρέπει να προσέχουν ώστε:
α) να μην πετούν μη ανακυκλώσιμα υλικά (σκουπίδια),
β) να μην πετούν οποιαδήποτε ανακυκλώσιμα υλικά, αλλά να ρίχνουν συγκεκριμένες ανακυκλώσιμες συσκευασίες που αποτυπώνονται έξω και μπροστά από τους κάδους ανακύκλωσης,

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.