HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή - Τα θέματα

Συνεδριάζει η  Δημοτικής Επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα την 4η του μηνός Μαρτίου έτους 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00, με τα παρακάτω θ...



Συνεδριάζει η  Δημοτικής Επιτροπής στο Δημοτικό Κατάστημα την 4η του μηνός Μαρτίου έτους 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15.00, με τα παρακάτω θέματα:
1. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων για την επιχορήγηση Συλλόγων, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων 2024.
2. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων, στα πλαίσια των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2024 στο Δήμο Καλαβρύτων.
3. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων, στα πλαίσια του εορτασμού της θρησκευτικής εκδήλωσης του Αγίου Αλεξίου, Πολιούχου της πόλεως των Καλαβρύτων στις 17 Μαρτίου 2024.
4. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για την 203η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.
5. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων, στα πλαίσια της αδελφοποίησης του Δήμου Καλαβρύτων με το Δήμο Αποκορώνου Χανίων.
6. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πιστώσεων, στα πλαίσια της πραγματοποίησης παράστασης παιδικής σκηνής «Άτακτοι ΄Ηρωες» από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΠΛΕ στο χώρο του Πολυδύναμου Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Καλαβρύτων στα Καλάβρυτα.
7. Περί ψήφισης και εξειδίκευσης πίστωσης για την επιχορήγηση του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων για την κάλυψη δαπανών, στα πλαίσια του Διεθνούς Θεολογικού Συνεδρίου.
8. Περί έγκρισης της υπ’ αριθμ. 1/2024 μελέτης για «Προμήθεια γάλακτος εβαπορέ για το προσωπικό του Δήμου καλαβρύτων, τροφείων (ειδών αρτοποιίας – ζαχαροπολαστικής, κρεοπωλείου, ιχθυοπωλείου, οπωροπωλείου, τυροκομείου, κατεψυγμένων και γαλακτοκομικών προϊόντων) για το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων και την Μαθητική Εστία Κλειτορίας και αναψυκτικών, ζαχαρωδών – ειδών καφεκοπτείου, παγωτών, για το τουριστικό περίπτερο του Σπηλαίου Λιμνών Καστριών».
9. Περί έγκρισης μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου «Βελτίωση βατότητας δρόμου από οικισμό Μπόσι έως οικισμό Νεοχώρι ΔΕ Καλαβρύτων».
10. Περί έγκρισης πρακτικών (1ου, 2ου και 3ου) ηλεκτρονικού διεθνούς ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού της προμήθειας «Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης της Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων».
11. Περί μεταφοράς στο Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών του καταργούμενου Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ & ΆΘΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (Α27 ν. 5056/2023) καθώς και κλείσιμο αυτών των τραπεζικών λογαριασμών.
12. Περί μεταφοράς στο Δήμο των ταμειακών υπολοίπων και υπολοίπων τραπεζικών λογαριασμών της λυθείσας δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καλαβρύτων «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ– ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ» (Α29 ν. 5056/2023) καθώς και κλείσιμο αυτών των τραπεζικών λογαριασμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.