HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για την τραγωδία των Τεμπών - Πρόταση μομφής ετοιμάζει η αντιπολίτευση

Σφοδρή πολιτική σύγκρουση έχει προκληθεί μετά το δημοσίευμα του «Βήματος» της Κυριακής, με τίτλο «Μονταζιέρα στα Τέμπη», το οποίο υποστηρίζ...



Σφοδρή πολιτική σύγκρουση έχει προκληθεί μετά το δημοσίευμα του «Βήματος» της Κυριακής, με τίτλο «Μονταζιέρα στα Τέμπη», το οποίο υποστηρίζει πως «ο μηχανοδηγός που απευθύνθηκε στον ‘Βασίλη’ για να λάβει το ‘πράσινο φως’ της αναχώρησης δεν ήταν αυτός της μοιραίας αμαξοστοιχίας, όπως είχε υποστηριχθεί τότε, αλλά ενός τοπικού δρομολογίου». Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος για «συρραφή δύο διαφορετικών συνομιλιών» με στόχο «την ενίσχυση του επιχειρήματος περί ανθρώπινου λάθους».
Η αντιπολίτευση ετοιμάζει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που πιθανότατα να κατατεθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου. 
Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης καταθέτει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος φαίνεται να βρίσκει στήριξη στην θεσμική του παρέμβαση τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τη Νέα Αριστερά. Την ίδια ώρα, το ΚΚΕ αλλά και η Ελληνική Λύση δηλώνουν θετικοί απέναντι στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Η αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου ήρθε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, ο οποίος έκανε λόγο για ανυπόστατες θεωρίες ενώ όπως είπε και αργότερα οικονομικά συμφέροντα επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα.
Ο Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και την διεξαγωγή εκλογών με τη συμμετοχή διεθνών παρατηρητών, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ως υπονομευτή του Πολιτεύματος ενώ σημειώνει ότι είναι αδιανότητο «ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα».
«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να ξεπεράσει το έτερο φερέφωνο της απόπειρας αποσταθεροποίησης της χώρας, με τη σημερινή ανάρτησή του, πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι αδιανόητο, 50 χρόνια μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα, ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προσβάλλει τόσο βάναυσα την λαϊκή βούληση και να παρουσιάζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε μισή σπιθαμή αμφισβήτησης της Δημοκρατίας μας στους υπονομευτές της και τους υποκινητές τους», καταλήγει ο Παύλος Μαρινάκης.
Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε δημόσια τοποθέτηση του ζήτησε την διεξαγωγή εκλογών και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί. Μάλιστα, έδωσε προθεσμία 24 ωρών στον πρωθυπουργό ώστε να κάνει δεκτή την πρόταση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.