HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πυροδοτήθηκε "βόμβα" στο Δημοτικό Συμβούλιο - Στο Συμβούλιο της Επικρατείας η Εκλογή Βασιλόπουλου

Εκπίπτει Πρωτόδικα της θέσης του στο Δημοτικό Συμβούλιο    Είδηση "βόμβα" στα Καλάβρυτα και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων με τη...



Εκπίπτει Πρωτόδικα της θέσης του στο Δημοτικό Συμβούλιο   
Είδηση "βόμβα" στα Καλάβρυτα και το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων με την απόφαση του Δικαστηρίου της Πάτρας να κάνει δεκτή την προσφυγή υποψηφίου της παράταξης του κ. Κανελλόπουλου σχετικά με την υποψηφιότητα Λεωνίδα Βασιλόπουλου, ακυρώνοντας της εκλογή του λόγω της θέσης του στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων. Η πρωτοφανής αυτή απόφαση θεωρεί τον κ. Βασιλόπουλο, όχι διοικητικό υπάλληλο του Νοσοκομείου Καλαβρύτων αλλά... Διοικητή. Να σημειωθεί οτι το Νοσοκομείο Καλαβρύτων υπάγεται διοικητικά στο Νοσοκομείο Αιγίου...
Ο κ. Βασιλόπουλος επι δεκαετία δημοτικός σύμβουλος (ποτέ δεν είχε δημιουργηθεί θέμα για την υποψηφιότητά του) αλλά και παλαιότερα Δήμαρχος Αροανίας, με την απόφαση αυτή εκπίπτει του αξιώματος του Δημοτικού Συμβούλου και κατ επέκταση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων που πρόσφατα ομόφωνα εκλέχθηκε. 
Φυσικά θα γίνουν από πλευρά τους όλα τα ένδικα μέσα και προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά της απόφασης, έως όμως τελεσιδικήσει την θέση του καλείται να αναπληρώσει στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώτος επιλαχών της πλειοψηφίας κ. Άρης Γκολφινόπουλος.

Ο κ. Βασιλόπουλος σε δήλωσή του αναφέρει:
"Ένσταση που είχε κατατεθεί σε βάρος μου από εκλογέα έγινε δεκτή απ’ το Εκλογοδικείο της Πάτρας. Αφορμή, τα καθήκοντα μου ως Διευθυντή της Διοικητικής -Οικονομικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. Στο εξής δεν θα έχω την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου του Δήμου Καλαβρύτων.
Αμέσως, θεωρώντας εσφαλμένη την απόφαση, κατέφυγα στα προβλεπόμενα ένδικα μέσα με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας το οποίο και τελικώς θ’ αποφανθεί επί της ένστασης.
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή και με ακλόνητη την βεβαιότητα ότι η ένσταση τελικώς θα καταπέσει, θέλω για μια ακόμη φορά να διαβεβαιώσω όλους τους δημότες του Δήμου Καλαβρύτων, τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι θα εξακολουθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ν’ αγωνίζομαι για τον τόπο μας.
Πάντα αγωνιζόμουν για το καλό. Και θα συνεχίσω να το κάνω. Αυτό δεν θ’ αλλάξει με τίποτα."



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.