HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καρναβαλικές εκδηλώσεις σε Κλειτορία, Δάφνη, Τριπόταμα και Σκεπαστό

Σαββατοκύριακο με αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Κλειτορία, Δάφνη, Τριπόταμα και Σκεπαστό.  Στην Κλειτορία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ξεκιν...



Σαββατοκύριακο με αποκριάτικες εκδηλώσεις σε Κλειτορία, Δάφνη, Τριπόταμα και Σκεπαστό. 
Στην Κλειτορία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν επίσης το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 7.30 μ.μ. μ’ ένα μεγάλο αποκριάτικο Χορό στη Μαθητική Εστία.
Την Κυριακή 17 Μαρτίου, τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 12.30 μ.μ. η ξέφρενη, αποκριάτικη παρέλαση και αμέσως μετά η καθιερωμένη αναβίωση του σατιρικού παραδοσιακού αποκριάτικου εθίμου του «Γαϊδουρόγαμου». Στις 8 το βράδυ το κέφι και ο χορός συνεχίζονται.
Και την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στις 10, Κούλουμα στην πλατεία της Κλειτορίας.
ΣΕ ΔΑΦΝΗ, ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ, ΣΚΕΠΑΣΤΟ
Στη Δάφνη, την Κυριακή 17 Μαρτίου, τελευταία της Αποκριάς, στις 12 το μεσημέρι «το Καρναβάλι ξεκινά. Βάλτε τη στολή σας κι ελάτε να ξεφαντώσουμε…».
Και στα Τριπόταμα διοργανώνεται μεγάλο αποκριάτικο γλέντι την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ.
Επίσης, την Κυριακή 17 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι στο Σκεπαστό «Βάλτε τη στολή σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε».
Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων μαζί με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Καλαβρύτων, Δημοτικών Σχολείων Κλειτορίας και Τριποτάμων, την Φιλαρμονική Μπάντα και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Σκεπαστού, Κλειτορίας, Δάφνης και Τριποτάμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.