HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Γευστική και χορευτική εμπειρία στο βουνό!

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Flaming Pig Irish Whiskey διοργανώνουν ένα μοναδικό πάρτι που θα σου ανοίξει την όρεξ...



Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Flaming Pig Irish Whiskey διοργανώνουν ένα μοναδικό πάρτι που θα σου ανοίξει την όρεξη για χιονοδρομία και όχι μόνο!!
Τι καλύτερο από το να κάνεις το δικό σου BBQ στο αγαπημένο σου χιονοδρομικό κέντρο;
Προμηθευόμαστε το meat pack μας από τα ταμεία και κάνουμε το δικό μας BBQ στα ειδικά βαρέλια FlamingPig. Συνοδεύουμε με Flaming Pig Irish Whiskey και απολαμβάνουμε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας στο χιονισμένο τοπίο του Χελμού.
Το πάρτι ξεκινάει στις 12:00 με warm up Dj set by Giannis Tzoumakas και στη συνέχεια τα decks αναλαμβάνει ο Cheerios για να μας ανεβάσουν με ξεσηκωτικές μουσικές μέχρι τις 17:00 στην Cantina ή στο Chalet (αναλόγως με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν).
Το χιόνι αρχίζει να πυκνώνει, ετοιμάσου!!
Ντύσου ο καλύτερος εαυτός σου, βάλε σκουφάκια, μπότες, πέδιλα, σανίδια και έλα να γιορτάσεις μαζί μας με εκπληκτικές γεύσεις και μουσικές!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.