HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Άδειασαν" σπίτια στην παραλία της Πούντας - Αστυνομική αδιαφορία καταγγέλλει ο Ανδρέας Φούρας

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Φούρας, σε ανάρτηση καταγγέλλει αστυνομική αδιαφορία για περιστατικό κλοπής βάρκας στην Παραλία Πούντας...

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Φούρας, σε ανάρτηση καταγγέλλει αστυνομική αδιαφορία για περιστατικό κλοπής βάρκας στην Παραλία Πούντας στην Αιγιάλεια, με αποτέλεσμα οι δράστες να επιστρέψουν, αλλά εκείνος που συνελήφθη ήταν ο ιδιοκτήτης της βάρκας για μια καραμπίνα!. Να σημειωθεί οτι τις τελευταίες μέρες, "άδειασαν" πολλά σπίτια στην παραλία της Πούντας, μεταξύ των οποίων και πολλών Καλαβρυτινών που διατηρούν εκεί εξοχικές κατοικίες. 

Η ανάρτηση του κ. Φούρα:
«Τρεις μέρες τώρα καταγγελεται κλοπή στην παραλία πούντας αιγίου.Η απάντηση της ασφάλειας αιγίου είναι πως δεν θα επιληφθούν αν δεν κατατεθεί μήνυση.
Χθες βράδυ οι κλέφτες επανήλθαν για να πάρουν και το τρέιλερ της βάρκας που είχαν πάρει κατά την αρχική κλοπή και φυσικά το πήραν και αυτό.
Ο κλαπής πηγαίνει από Αθήνα στο τμήμα Αιγίου για να υποβάλει μήνυση. Περιγράφει τα κλοπιμαία (τηλεοράσεις καλάμια ψαρέματος ρουχισμό εξωλέμβια μηχανή κλπ). Συλλαμβάνεται και κρατείται όμως για να περάσει αυτόφωρο γιατί μεταξύ των κλαπέντων ήταν και μια καραμπίνα νόμιμη διαλυμένη και κρυμένη σε προστατευμένο σημείο.
Η κατηγορία είναι παραμέληση εποπτείας όπλων. Για την κλοπή ακόμη αναμένονται τα αντανακλαστικά της ασφάλειας. Συνέβη αυτό που λέμε…και γ@@.. και δαρμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.