HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μακελειό στη Μόσχα: Τουλάχιστον 60 νεκροί και πάνω από 100 τραυματίες από ένοπλη επίθεση σε αίθουσα συναυλιών

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το μακελειό σε συναυλιακό χώρο στη Ρωσία, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Tουλάχιστον τέσσερις...

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το μακελειό σε συναυλιακό χώρο στη Ρωσία, με δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Tουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα στο Crocus City Hall, έναν δημοφιλή συναυλιακό χώρο στα προάστια της Μόσχας και ο κόσμος έτρεχε να προστατευτεί. 
Όπως αναφέρουν ρωσικά μέσα οι ειδικές δυνάμεις της Ρωσίας έφθασαν Crocus City Hall, αλλά και η Πυροσβεστική, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το 1/3 του κτιρίου φαίνεται να έχει παραδοθεί στις φλόγες.
Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια έγινε λίγα 24ωρα μετά την εκλογή του Βλαντιμίρ Πούτιν στις εκλογές.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τρεις ομάδες των ρωσικών Ειδικών Δυνάμεων έχουν μπει στο κτίριο και προσπαθούν να εντοπίσουν τους ενόπλους, οι οποίοι σύμφωνα με ρωσικές πηγές είναι πέντε.
Οι νεκροί ανέρχονται στους 60 και 100 οι τραυματίες. Μέρος της οροφής του κτιρίου έχει καταρρεύσει ενώ η Πυροσβεστική κατάφερε να απεγκλωβίσει πάνω από 100 ανθρώπους.
Στις 7 Μαρτίου η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Ρωσία είχε προειδοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τις μεγάλες συγκεντρώσεις αφού είχε λάβει αναφορές πως εξτρεμιστές πρόκειται να επιτεθούν στη Μόσχα, ακόμα και σε συναυλιακούς χώρους.
Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το μακελειό σε συναυλιακό χώρο στη Ρωσία, με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες να κάνουν λόγο για δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τουλάχιστον τέσσερις ένοπλοι άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα στο Crocus City Hall, έναν δημοφιλή συναυλιακό χώρο στα προάστια της Μόσχας και ο κόσμος έτρεχε να προστατευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.