HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παγκόσμιος πρωταθλητής για 2η σερί φορά ο Μίλτος Τεντόγλου (ΦΩΤΟ)

Ο Μίλτος Τεντόγλου εξακολουθεί να γράφει ιστορία. Σ' έναν τελικό που κρίθηκε στην... ισοβαθμία (στα 8.22μ η καλύτερη δική του επίδοση α...



Ο Μίλτος Τεντόγλου εξακολουθεί να γράφει ιστορία. Σ' έναν τελικό που κρίθηκε στην... ισοβαθμία (στα 8.22μ η καλύτερη δική του επίδοση αλλά και του Ιταλού Ματία Φουρλάνι, με τον Μίλτο να έχει 8.15μ. ως δεύτερο άλμα και τον αντίπαλο του 8.10μ.) δεν έδειξε να αγχώνεται καθόλου, κι όταν ο Φουρλάνι τον προσπέρασε στο 4ο άλμα μέσα σε δευτερόλεπτα του πήρε πίσω τη χαρά και το παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο.
Οι δύο αθλητές είχαν ίδιο καλύτερο άλμα, στα 8,22 μέτρα, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής είχε καλύτερη δεύτερη προσπάθεια και κατέκτησε μία ακόμη κορυφή, υπερασπιζόμενος το χρυσό του μετάλλιο από το προηγούμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Ο Τεντόγλου έγινε μάλιστα στα 26 του χρόνια, μόλις ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία με δύο συνεχόμενες πρώτες θέσεις σε αυτό το επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.