HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μακελλειό στην Γάζα - 112 Παλαιστίνιοι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες

Οι υγειονομικές αρχές στη Γάζα δήλωσαν σήμερα ότι τα ισραηλινά πυρά κατά ανθρώπων που περίμεναν για ανθρωπιστική βοήθεια κοντά στην πόλη τη...

Οι υγειονομικές αρχές στη Γάζα δήλωσαν σήμερα ότι τα ισραηλινά πυρά κατά ανθρώπων που περίμεναν για ανθρωπιστική βοήθεια κοντά στην πόλη της Γάζας είχαν ως αποτέλεσμα 112 Παλαιστίνιοι να χάσουν τη ζωή τους και 760 να τραυματιστούν, με ένα νοσοκομείο να δηλώνει ότι παρέλαβε 10 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Η Χαμάς προειδοποιεί να σταματήσει τις συνομιλίες μετά τη «σφαγή του αλευριού», όπως αναφέρει η Haaretz, Προειδοποίησε σε ανακοίνωση ότι η φονική επίθεση στους αμάχους στην πόλη της Γάζας θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποτυχία των συνομιλιών με στόχο μια συμφωνία για εκεχειρία και απελευθέρωση ομήρων και κρατουμένων. «Οι διαπραγματεύσεις που διεξάγει η ηγεσία του κινήματος δεν είναι μια ανοιχτή διαδικασία εις βάρος του αίματος του λαού μας», τόνισε η παλαιστινιακή οργάνωση, αναφερόμενη στους νεκρούς, λέγοντας ότι το Ισραήλ θα είναι υπεύθυνο για τυχόν αποτυχία των συνομιλιών. Νωρίτερα το υπουργείο Υγείας της Χαμάς ανακοίνωσε νέο απολογισμό που ξεπερνά τους 30.000 νεκρούς Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας από την έναρξη του πολέμου μεταξύ του Ισραήλ και του παλαιστινιακού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.