HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Music 89.2 με Φάνη Λαμπρόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη και Δημήτρη Μπουμπουλίνη ,DJ set Mάγκυ Χαραλαμπίδου και Ξένια Γκάλη

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Music 89.2 αναλαμβάνουν δράση και διοργανώνουν το απόλυτο Snow party! Το Σάββατο 2 Μ...



Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τον Music 89.2 αναλαμβάνουν δράση και διοργανώνουν το απόλυτο Snow party!
Το Σάββατο 2 Μαρτίου η μέρα ξεκινάει δυναμικά!! Ανεβαίνουμε στο χιονοδρομικό της καρδιάς μας για να απολαύσουμε live τους αγαπημένους μας ραδιοφωνικούς παραγωγούς και DJ.
Η μέρα αρχίζει με ένα δίωρο Live Radio show (12:00 – 14:00) να εκπέμπει δυνατά από το chalet του κέντρου με τα ανεπανάληπτα «Κουνάβια» με τους Φάνη Λαμπρόπουλο, Ελένη Βουλγαράκη και Δημήτρη Μπουμπουλίνη, γεμάτο διαγωνισμούς και special acts με snowmobile και ski challenges. Η καλύτερη συνταγή για ανεβασμένη διάθεση γεμάτη ξεκαρδιστικές στιγμές και τις αγαπημένες μας μουσικές επιτυχίες με φόντο το λευκό τοπίο του Χελμού.
Οι παραγωγοί του Music 89.2 θα βρίσκονται live στις χιονισμένες πίστες και θα μεταφέρουν τον παλμό σε χιονοδρόμους και επισκέπτες!
Στις 14:00 το party ξεκινάει στο chalet με ένα εκρηκτικό DJ set από την Mάγκυ Χαραλαμπίδου, την σκυτάλη παίρνουν τα «Κουνάβια» με special Dj Show και τελική απογείωση με Dj set από την Ξένια Γκάλη έως τις 18:00. Μια ανεπανάληπτη ομάδα που θα ξεσηκώσει με τις μουσικές της το ΧΚ Καλαβρύτων, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα κατακλύσει τον παγωμένο αέρα του βουνού και θα ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη!
Ετοιμαστείτε για ένα ατελείωτο party γεμάτο μουσική, χορό και απίθανες στιγμές στο αγαπημένο μας χιονοδρομικό κέντρο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.