HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες - Παναγροτική σύσκεψη την Τρίτη

Στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας την Τρίτη, αναμένεται να αποφασίσουν οι αγρότες για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεώ...



Στην πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας την Τρίτη, αναμένεται να αποφασίσουν οι αγρότες για το μέλλον και τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.
Στις συναντήσεις με αντιπροσωπείες αγροτών, ο Λευτέρης Αυγενάκης απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση για διάλογο καλώντας τους να αποτιμήσουν σωστά το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις μας, την προσπάθειά μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα πάμε την Ελλάδα ψηλότερα και τον πρωτογενή τομέα, εκεί που του αξίζει», ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Νέα μπλόκα και αποκλεισμοί δρόμων
Στο συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας Οδού διάρκειας 15 με 20 λεπτών στο ύψος του κόμβου του Στρυμονικού, προχωρούν σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 13:00, οι αγρότες του Νομού Σερρών. Την ίδια ώρα με το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού από τους Σερραίους αγρότες θα κλείσει και η Εγνατία στο ύψος του Δερβενίου.
Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, οι αγρότες από το μπλόκο της Αταλάντης θα προχωρήσουν στη διακοπή της κυκλοφορίας στην Εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο ύψος του κόμβου της Σκάλας Αταλάντης.
Η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης- Χαλκιδικής έκλεισε την Κυριακή από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ ενώ σήμερα Δευτέρα, αγρότες από το μπλόκο των Μουδανίων θα σχηματίσουν μηχανοκίνητη πομπή και με 20 τρακτέρ θα φτάσουν στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.
Στη Δυτική Ελλάδα
Στη Δυτική Ελλάδα εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες. Συγκεκριμένα σήμερα στις 12 το μεσημέρι έξω από το Αγρίνιο , στην παλαιά εθνική οδό οι αγρότες θα παρατάξουν δεκάδες τρακτέρ και αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου. Ενώ το απόγευμα (6μμ) οι συνάδελφοί τους στο Αίγιο θα στήσουν και πάλι για 4η ημέρα το μπλόκο στην παλαιά ενθνική οδό στην γέφυρα Μεγανίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.