HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Σε γιορτινό κλίμα η εκδήλωση του Συλλόγου Σκοταναίων (ΦΩΤΟ)

Σε ευχάριστο κλίμα, ανάμεσα σε συμπατριώτες, φίλους και γνωστούς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έλαβε...



Σε ευχάριστο κλίμα, ανάμεσα σε συμπατριώτες, φίλους και γνωστούς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έλαβε χώρα την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 στο γραφείο του Συλλόγου μας, στην Αθήνα.
Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα απόλαυσαν όλοι όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση μας.
Οι ανταλλαγές ευχών για το Νέο έτος, το πλούσιο φαγητό και ποτό ήταν μόνο η αρχή για αυτό που ακολούθησε, αφού δεν έλειψε το γλέντι με χορούς και τραγούδια.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τα μέλη για την παρουσία τους, ευχόμενη μία Καλή, Ευλογημένη & δημιουργική Χρονιά τονίζοντας ότι από το μετερίζι που υπηρετούμε και με το ειλικρινές αίσθημα της ανιδιοτελούς προσφοράς να κατακλύσει τις ψυχές και άλλων συμπατριωτών μας, ώστε με πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο τόσο το Σύλλογο και το χωριό μας, όσο και τον τόπο μας.
Και όπως λένε…. για κάποιο λόγο γίνονται όλα.
Και αυτό γιατί φέτος, το φλουρί από την κεντρική πίτα έτυχε στο κομμάτι που κόπηκε προς τιμή όλων των εκάστοτε Διοικητικών Συμβουλίων που διετέλεσαν, από την ίδρυση του Συλλόγου μας, το έτος 1975. Μια όμορφη στιγμή με αρκετή συγκίνηση και χαρά που όλοι οι παρευρισκόμενοι το θεώρησαν ως ένδειξη «καλού οιωνού.»
Μία ακόμη συγκινητική στιγμή ήταν επίσης η αναφορά που έγινε από το Επίτιμο Μέλος και επί πολλά έτη Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας κ. Δημήτριο Αποστολόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε στη δημιουργία του Μνημείου Ηρώων για τους συμπατριώτες μας Κοκοβίτες Αγωνιστές 1821, αφιερώνοντας το κομμάτι της πίτας του στην Αθάνατη Γενιά της τιμής και της δόξας.
Το δεύτερο φλουρί, από τα ατομικά κομμάτια, έτυχε στην συμπατριώτισσά μας Βούλα(Παρασκευή) Μουγγολιά-Βασιλειάδου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκομένους που για μία ακόμη φορά έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και τη στήριξή τους!!
Και του Χρόνου
και να γιορτάζουμε για πολλά πολλά χρόνια ακόμη!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.