HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ραντεβού στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου για τους Αγρότες της Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίζοντας και ενισχύοντας τις κινητοποιήσεις του ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, μετά το στήσιμο μπλόκων και τον συμβολικό αποκλεισμό εθ...



Συνεχίζοντας και ενισχύοντας τις κινητοποιήσεις του ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, μετά το στήσιμο μπλόκων και τον συμβολικό αποκλεισμό εθνικών οδών, προχωρά σήμερα σε …αποκλεισμό της Γέφυρας.
Συγκεκριμένα αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία με τα οχήματά τους θα βρεθούν στην Γέφυρα του Ρίου, μετά τις 12.30 μμ. Θα σταθμεύσουν τα αγροτικά αυτοκίνητα και πεζοί θα κάνουν πορεία στο κατάστρωμα της Γέφυρας μέχρι τα διόδια, όπου και πρόκειται να “ανοίξουν” τις μπάρες, ώστε η διέλευση των οχημάτων να γίνεται χωρίς αντίτιμο.
Νέο μπλόκο
Εξάλλου, το απόγευμα, στις 6μμ. οι αγρότες της Αιγιάλειας για 9η ημέρα θα στήσουν και πάλι το μπλόκο τους στο ύψος της γέφυρας του Σελινούντα, ενώ ενδέχεται να προχωρήσουν και σε συμβολική κατάληψη του οδοστρώματος της εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου.
tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.