HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συλλαλητήριο στην Αθήνα οι Αγρότες - Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Συλλαλητήριο στην Αθήνα το βράδυ της προσεχούς Τρίτης 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, όπως αποφασίστηκε σ...



Συλλαλητήριο στην Αθήνα το βράδυ της προσεχούς Τρίτης 20 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους, όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική σύσκεψη της Νίκαιας.
Σε αυτό το πλαίσιο, θα ναυλωθούν και πούλμαν ώστε να μεταφέρουν διαδηλωτές στην πρωτεύουσα.
Ακόμα, όσοι μείνουν πίσω, θα προχωρήσουν σε παράλληλες δράσεις σε τελωνεία και λιμάνια σε διάφορα σημεία της χώρας για να ασκηθεί πίεση στην κυβέρνηση.
Οι αγρότες παρά τα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν, είναι ανυποχώρητοι και δεν εγκαταλείπουν τα μπλόκα.
Εξηγούν πως δεν τους βρίσκει σύμφωνους - βάσει των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση - ο διαχωρισμός σε συνεταιρισμένους και μη για ληξιπρόθεσμες ή μη ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την πλευρά της η κυβέρνηση διαμηνύει στους αγρότες ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια για περαιτέρω παρεμβάσεις έχουν εξαντληθεί.
«Καλούμε τους αγρότες σε μαζική συμμετοχή από το Βορρά μέχρι το Νότο. Ταυτόχρονα, θα κλιμακώσουμε σε τελωνεία, σε λιμάνια, χτυπώντας όλοι στην ίδια κινητοποίηση, για να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας», δηλώνουν οι αγρότες από τα μπλόκα.
«Δεν έχουμε άλλο δρόμο πέρα από τον αγώνα μας, σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς» είναι το μήνυμα που στέλνουν αμέσως μετά την απόφαση για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.