HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Δήμαρχος Β. Τζουμέρκων Νικόλαος Βαΐτσης

Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νικόλαος Βαΐτσης συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου. Ο κ...



Τα Καλάβρυτα επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νικόλαος Βαΐτσης συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου. Ο κ. Βαΐτσης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαβρύτων όπου και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος Αθανάσιο Παπαδόπουλο. Οι δύο άντρες συζήτησαν ζητήματα που αφορούν τους δυο ορεινούς Δήμους αλλά και τα γενικότερα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Στο τέλος της συνάντησης οι δυο Δήμαρχοι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και λευκώματα των δύο περιοχών που εκπροσωπούν. 


Ποιός είναι ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Νικόλαος Βαΐτσης
Ο Νίκος Βαΐτσης γεννήθηκε το 1982 στα Πράμαντα Ιωαννίνων. Τελείωσε το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Πράμαντα, όπου συνεχίζει να ζει μέχρι σήμερα με τη σύζυγό του Ευαγγελία Λιόντου και τα τρία τους παιδιά. Ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα ως ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων.
Η ενασχόλησή του με τον χώρο της αυτοδιοίκησης ξεκίνησε το 2011, όταν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων με την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος» και ο δήμαρχος Γιάννης Σεντελές του ανέθεσε καθήκοντα αντιδημάρχου με αρμοδιότητα τη Δημοτική Ενότητα Πραμάντων.
Επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος το 2014 και διετέλεσε αντιδήμαρχος καθ’ όλη τη διάρκεια της πενταετίας, αρχικά έχοντας την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και της Δ.Ε. Πραμάντων και στη συνέχεια ανέλαβε επιπλέον και το σύνολο των αρμοδιοτήτων της καθαριότητας, του πρασίνου και της καθημερινότητας.
Η τρίτη θητεία στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ξεκίνησε το 2020, μετά την επανεκλογή της παράταξης «Σύγχρονος Δήμος», με τον Ν. Βαΐτση να συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου, έχοντας την εποπτεία του Τμήματος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, καθώς και του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος.
Επίσης, από το 2014 έως σήμερα είναι πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, έχοντας την ευθύνη για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις αναδείχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος σε ψήφους, αυξάνοντας μάλιστα τον αριθμό των ψήφων του σε απόλυτο αριθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.