HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εμπορικός Καλαβρύτων: Νέος Πρόεδρος ο Κώστας Κακκαβάς - Το νέο Δ.Σ.

Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το νέο Δ.Σ του Εμπορικού και Επιχειρηματικού δικτύου ΑΖΑΝΕΣ, συνήλθε σε σώμα κατόπιν προσκλήσεως του πρώτου πλειοψηφ...



Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου το νέο Δ.Σ του Εμπορικού και Επιχειρηματικού δικτύου ΑΖΑΝΕΣ, συνήλθε σε σώμα κατόπιν προσκλήσεως του πρώτου πλειοψηφούντα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Καλαβρύτων. Έπειτα από  ψηφοφορία αποφάσισε ομόφωνα την εξής σύσταση:
Πρόεδρος : Κώστας Κακκαβάς.
Αντιπρόεδρος: Μάριος Φράγκος
Γραμματέας: Σωτηρία Δημήτρουλα
Ταμίας: Φώτης Κουτσογιανόπουλος
Μέλος: Ευθύμιος Τζόβολος
Το νέο Δ.Σ του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συναδέλφους που σε μια δύσκολη μέρα για τις επιχειρήσεις τους, συμμετείχαν στην διαδικασία εκλογής του νέου  Διοικητικού Συμβουλιου αλλά και αυτούς που δεν τα κατάφεραν. Δέσμευση μας να μπορέσουμε στο επόμενο διάστημα να ενεργοποιήσουμε ξανά τον εμπορικό σύλλογο και να φέρουμε κοντά όλους τους συναδέλφους για τα κοινά μας προβλήματα αλλά και τις δυνατότητες βελτίωσης και συνεργασίας που διανοίγονται μπροστά μας.
Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.