HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο Διονύσης Τεμπονέρας: «Να διαμορφωθεί μια εθνική γραμμή των προοδευτικών δυνάμεων για τα μεγάλα προβλήματα»

«Να διαμορφωθεί μια εθνική γραμμή των προοδευτικών δυνάμεων για τα μεγάλα προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι επισπεύδων στο εγχείρημα ...

«Να διαμορφωθεί μια εθνική γραμμή των προοδευτικών δυνάμεων για τα μεγάλα προβλήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι επισπεύδων στο εγχείρημα αυτό όπως συνέβη και το 2012», τόνισε ο Διονύσης Τεμπονέρας, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.Π.Σ Καλαβρύτων για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου. 
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πέτρινο της κεντρικής πλατείας Καλαβρύτων, συμμετείχαν τοπικά στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που μετά την τοποθέτηση του κ. Τεμπονέρα εξέφρασαν ερωτήσεις και προβληματισμούς για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. 
Από τις τοποθετήσεις δεν έμεινε εκτός και η πολυσυζητημένη πρωτοβουλία Τεμπονέρα να συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη με θέμα την ερώτηση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;» και ομιλητές τον ίδιο, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Μανώλη Χριστοδουλάκη και τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου.
Ο κ. Τεμπονέρας τόνισε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι σπίτι του και οι πρωτοβουλίες του, είναι εστιασμένες στην συμπόρευση για λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα, υπογραμμίζοντας οτι «ζήτημα τα τελευταία χρόνια στην κεντροαριστερά και την αριστερά είναι πώς θα μπει τέλος στην πολιτική κυριαρχία του Κυριάκου Μητσοτάκη», συμπληρώνοντας οτι «κυριαρχεί ένα δεξιό κόμμα με νεοσυντηρητική ατζέντα και η προοδευτική αντιπολίτευση εμφανίζεται πολυδιασπασμένη και κατακερματισμένη, αδύναμη να συγκροτήσει εναλλακτική πρόταση. Τις συνέπειες τις ζει από πρώτο χέρι η ελληνική κοινωνία, βιώνοντας μια μεγάλη κρίση θεσμών και δημοκρατίας.»

ρεπορταζ Νίκος Κυριαζής

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.