HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Το Helmos Mountain Festival που τάραξε τα νερά στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας επιστρέφει

Το Helmos Mountain Festival μετά την εντυπωσιακή του πρώτη... εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο...

Το Helmos Mountain Festival μετά την εντυπωσιακή του πρώτη... εμφάνιση το περασμένο καλοκαίρι, επιστρέφει και φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων πιό δυνατό και πιό "έμπειρο".
Το Helmos Mountain Festival τάραξε τα νερά στα συναυλιακά δρώμενα της χώρας, με 12.000 και πλέον νεολαίους να κατακλύζουν τις πλαγιές του Χελμού και την πόλη των Καλαβρύτων. Οι εντυπώσεις όσων το επισκέφθηκαν, κατασκήνωσαν στο βουνό ή έμειναν στα Καλάβρυτα και τα γύρω χωριά, ήταν οι καλύτερες και πλέον ως must θεσμός δημιουργεί ρεύμα με ανυπομονησία και προσδοκίες για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Φέτος, επιστρέφει στο βουνό το τετραήμερο 21, 22, 23 και 24 Ιουνίου 2024 (Αγίου Πνεύματος που συνδυάζεται με αργία) ενώ σιγά σιγά θα έχουμε και τα πρώτα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν αλλά και τις ανακοινώσεις για την διάθεση και προπώληση των εισιτηρίων.
Για το φεστιβάλ, δουλεύει ένας πετυχημένος μηχανισμός όλους αυτούς τους μήνες ωστε βελτιώσει ολόκληρη τη συναυλιακή αλλά και κατασκηνωτική εμπειρία του κοινού με τις παράλληλες δραστηριότητες και περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι στα Καλάβρυτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.