HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίσκεψη Θανάση Κανελλόπουλου και Αβραάμ Ανδριόπουλου στο Καλλιμανοπούλειο

Ο Θανάσης Κανελλόπουλος και ο Αβραάμ (Μάκης) Ανδριόπουλος, που δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες, επισκέφθηκαν χθες 2 Ιανουαρίο...



Ο Θανάσης Κανελλόπουλος και ο Αβραάμ (Μάκης) Ανδριόπουλος, που δραστηριοποιούνται ως ελεύθεροι επαγγελματίες, επισκέφθηκαν χθες 2 Ιανουαρίου, το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων στο οποίο διαβιούν άνθρωποι που έχουν ανάγκη φροντίδας και προσέφεραν από κοινού εορταστικά και πρωτοχρονιάτικα εδέσματα για τους διαβιούντες σε αυτό συμπατριώτες τους. Επίσης, ενίσχυσαν από κοινού οικονομικά το έργο του Ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών του.
Κατά την επίσκεψή τους συνομίλησαν με τον Διοικητικό Διευθυντή π. Κωνσταντίνο Μητρόπουλο και με το προσωπικό του ιδρύματος, και τους διαβεβαίωσαν ότι θα είναι συμπαραστάτες στο μεγάλο κοινωφελές έργο που επιτελούν. Από την πλευρά του ο Διοικητικός Διευθυντής π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και για την εν γένει υποστήριξή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.