HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Θανάσης Κανελλόπουλος στην Ετήσια Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ο Επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων, Θανάσης Κανελλόπουλος, με την ιδιότητά του ως μ...



Ο Επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων, Θανάσης Κανελλόπουλος, με την ιδιότητά του ως μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), η οποία αποτελεί το ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ της χώρας και στην οποία συμμετέχουν, δια εκλογής, άνθρωποι που έχουν καταξιωθεί στο χώρο του αθλητισμού (Ολυμπιονίκες κλπ), των γραμμάτων και του πνεύματος, καθώς επίσης και άτομα καταξιωμένα κοινωνικά και επαγγελματικά, παρέστη στην Ετήσια Εκδήλωση Τιμητικών Βραβεύσεων αυτής, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στη σημαντική αυτή εκδήλωση βραβεύονται κάθε χρόνο αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα αθλήματά τους στον παρελθόντα χρόνο. Επίσης, παρευρίσκονται οι αρμόδιοι Υπουργοί και Γενικοί Γραμματείς των Υπουργείων Πολιτισμού και Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Εκπρόσωποι των Κομμάτων. Τα μέλη της ΕΟΕ απένειμαν βραβεία στους κορυφαίους αθλητές του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.