HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ο Αχαιός Νίκος Ρουμελιώτης

Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πλέον ο Αχαιός Νίκος Ρουμελιώτης. Ο κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης υπηρετεί το Πυροσβεστικό Σώμα με τον β...



Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πλέον ο Αχαιός Νίκος Ρουμελιώτης.
Ο κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης υπηρετεί το Πυροσβεστικό Σώμα με τον βαθμό του Υποστράτηγου με πολυετή θητεία σε θέσεις ευθύνης. Μέχρι σήμερα ήταν Συντονιστής Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Έχει υπηρετήσει ως Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. στη Δυτική Ελλάδα , στα Ιόνια Νησιά , ως Διοικητής στο Νομό Αχαΐας , στο Νομό Ζακύνθου , στην 6η Ε.Μ.Α.Κ. και σε άλλες ακόμα θέσεις. Είναι απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημίας-Σχολή Ανθυποπυραγών, της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Ανωτέρων Αξιωματικών, καθώς και Εκπαιδευτής Δασικών Πυρκαγιών της Σχολής Εκπαίδευσης British Columbia Canada, ενώ έχει παρακολουθήσει συναφείς εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.
Έχει συμμετάσχει και έχει διαχειριστεί μεγάλο αριθμό δασικών πυρκαγιών, σε μεγάλα, εκτεταμένα συμβάντα κρίσεων και παροχών βοήθειας, σεισμούς, διασώσεις σε λίμνες, ποτάμια, ορεινές τοποθεσίες κλπ. Έχει διατελέσει εκπαιδευτής σε εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας , έχει συμμετάσχει σε διάφορες ασκήσεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις ως ομιλητής. Για το σύνολο της προσφοράς του στην κοινωνία, έχει τιμηθεί με βραβεία από φορείς, ιδρύματα και οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.