HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΡΙΝΟΦΥΤΑ: ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΙΝΟΦΥΤΙΝΩΝ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ»

Με απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Κρινοφυτινων «Οι Άγιοι Θεόδωροι», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης...



Με απόφαση του ΔΣ της Ένωσης Κρινοφυτινων «Οι Άγιοι Θεόδωροι», την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας στο κέντρο Ένα & Ένα στο Χαϊδάρι, με φαγητό και ζωντανή μουσική για την διασκέδαση μας. Μετά από παρά πολλά χρονιά που η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας γινόταν μεταξύ λίγων συμπατριωτών μας (10-20 άτομα). Έξι μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κρινοφυτινων «Οι Άγιοι Θεόδωροι» ήταν παρόντες, ενώ ένα μέλος έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Η απόφαση μας δικαίωσε με την μαζική συμμετοχή των συμπατριωτών μας στην εκδήλωση!! Συνολικά 137 άτομα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση μας, με μεγάλη συμμετοχή από νέα άτομα σε ηλικία, που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως και σχολιάστηκε θετικά από τους παραβρισκόμενους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Συλλόγου Λυκουριωτών «Ο Προφήτης Ηλίας» και πρόεδρο της Ομοσπονδίας «Αρχαίος Κλείτωρ», κ. Σωκράτη Μούσιο, την πρόεδρο του Συλλόγου Σειραίων Αττικής «Η Ανάληψη του Σωτήρος», κα. Μαρία Καπράλου, τον αντιπρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Λευκασίων «Ο Άγιος Δημήτριος», κ. Βασίλη Μπερτσουκλή, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κρινοφύτων, κ. Ιωάννη Κοκκότη και την πρώην Δημοτική Σύμβουλο του Δήμου Καλαβρύτων, κα Στέλλα Πανουτσακοπούλου, που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Το νέο ΔΣ είχε ετοιμάσει δυο αναμνηστικές πλακέτες για να τις δώσει σε δυο ιστορικά μέλη του συλλόγου μας, που είναι μέλη από την ίδρυση του συλλόγου μας το 1963. Ο πρώτος που βραβεύτηκε είναι ο Αθανάσιος Καραχάλιος του Χρήστου και ο δεύτερος είναι ο Γεώργιος Ζαφειρακόπουλος του Σωτηρίου. Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για να τιμήσουμε αυτά τα δυο ιστορικά μέλη, που κράτησαν ζωντανό τον σύλλογο μας στα δύσκολα τελευταία χρόνια της 60χρονης ιστορίας, έτσι ώστε να μας τον παραδώσουν πριν 9 μήνες στη νεότερη γενιά των Κρινοφυτινών.
Η τυχερή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η κα Ρούλα Καψή, η οποία κέρδισε το δώρο που αντιστοιχούσε στον τυχερό που θα έβρισκε το φλουρί της πίτας μας. Το δώρο ήταν ακτοπλοϊκά εισιτήρια πρόσφορα της Seajets, (δυο ατομικά εισιτήρια και ένα ΙΧ μετά επιστροφής για οποιοδήποτε προορισμό του δικτυού δρομολογίων της Seajets)
Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου μας με πλούσια δώρα για τους τυχερούς, που πούλησαν δυο κορίτσια, (Παναγιώτα Θάνου & Ευγενία Πανουτσοπούλου). Συνολικά είχαμε συγκεντρώσει 18 δώρα για την λαχειοφόρα μας αγορά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν τους δωροθέτες μας:
Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Aegean Sea Lines & Saronic Ferries. Το ναυτικό πρακτορείο Χρήστος Χριστοδουλάκης & ΣΙΑ ΟΕ. Το ξενοδοχείο Poseidon Apartments στο Τολό. Το εστιατόριο ΑΝΕΜΟΣ, Ελληνικές Γεύσεις στην Πετρούπολη και το ψητοπωλείο Καλάβρυτα στο Περιστέρι. Το Καφέ Coffee Berry στους Άγιους Αναργύρους. Τα καταστήματα Chic & Casual στον Άγιο Στέφανο και Έπιπλο & Διακόσμηση στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, το κομμωτήριο Pablo De Barba στο Κορυδαλλό, το καφεκοπτείο Βραζιλιάνος στο Γαλάτσι, την Renault ΠΛΑΜΑΡ στην Αθήνα, το Γυμναστήριο Medusa στα Καλάβρυτα και το κέντρο αισθητικής Laser Lina’s Clinic Center στο Νέο Ηράκλειο.
Κρατάμε τα καλά λόγια από τους συγχωριανούς μας που μας είπαν ότι διασκέδασαν, πέρασαν όμορφα στην εκδήλωση μας και ότι καταφέραμε να μαζέψουμε τους συμπατριώτες μας, παρά την έξαρση των ιώσεων πριν την εκδήλωση μας. Ελπίζουμε του χρόνου να ξανά κάνουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας με περισσότερη συμμετοχή συγχωριανών και φίλων από τα γειτονικά χωριά της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.