HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Ξενοδόχοι των Καλαβρύτων έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Την πίτα της έκοψε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το απόγευμα στο "Montana Cafe" στα Καλάβρυτα, η Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Κατ...



Την πίτα της έκοψε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου το απόγευμα στο "Montana Cafe" στα Καλάβρυτα, η Ένωση Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων, με την συμμετοχή πολλών ιδιοκτητών και διευθυντικών στελεχών των μελών της, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδα Βασιλόπουλου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού Τάκη Βαρβιτσιώτη και του Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων κ. Άγριου.
Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων πρ. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Δαφαλιάς στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε σε όλους μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, επισημαίνοντας την αξία της ενότητας και της συλλογικής προσπάθειας για την υπέρβαση των δυσκολιών στο χώρο του τουρισμού, ενώ ακολούθησε πολύωρη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με την δημοτική αρχή, για τα θέματα και τα προβλήματα του κλάδου, αλλά εποικοδομητικός διάλογος με προτάσεις και θέσεις για την τουριστική ανάπτυξη των Καλαβρύτων.

Το φλουρί κέρδισε ο Γιώργος Σπάθης από το "Αρχοντικό Κέρτεζης"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.