HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Συνεργασία «καρδιάς» για παιδιά και ενήλικες στο Ιατρείο Ψωφίδας

Ο ανθρωπιστικός φορέας «Καρδιές για όλους» (Coeurs pour Tous Hellas), ο Δήμος Καλαβρύτων, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και την 6η ΥΠΕ, ένωσαν δυ...



Ο ανθρωπιστικός φορέας «Καρδιές για όλους» (Coeurs pour Tous Hellas), ο Δήμος Καλαβρύτων, το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και την 6η ΥΠΕ, ένωσαν δυνάμεις, διοργανώνοντας ελέγχους για την υγεία της καρδιάς σε παιδιά και ενήλικους στο ιατρείο Ψωφίδας. 
Για ένα τριήμερο (26-28 Ιανουαρίου 2024) στο Ιατρείο Ψωφίδας, οι κάτοικοι θα εξεταστούν από εξειδικευμένο προσωπικό του «Καρδιές για όλους».
Αξίζει να σημειωθεί οτι στα πλαίσια μιας πιο διευρυμένης παροχής ιατρικών υπηρεσιών, το “Coeurs pour Tous Hellas – Καρδιές για Όλους” τα τελευταία χρόνια έχει επεκτείνει τη δράση του και υλοποιεί Κοινωνικά Ιατρεία προσφέροντας Δωρεάν Καρδιολογικούς Ελέγχους για τη διάχυση ωφελείας σε μόνιμους κατοίκους με έμφαση στα παιδιά, σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε μεγάλες μονάδες Υγείας.
Ο Δήμος Καλαβρύτων αναγνωρίζοντας τη σημασία στην πρόληψη της υγείας και πάντα με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του, είναι αρωγός αυτής της δράσης φορέα “Καρδιές για Όλους”.
Για ραντεβού καλέστε το 6947903244 (θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητα)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.