HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ήλιος με δόντια σε λευκό τοπίο

Βελτιωμένος ο καιρός στα Καλάβρυτα με τον χιονιά να υποχωρεί και να αφήνει την θέση του στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό. Οι χι...


Βελτιωμένος ο καιρός στα Καλάβρυτα με τον χιονιά να υποχωρεί και να αφήνει την θέση του στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό. Οι χιονοπτώσεις της Τρίτης 30 Ιανουαρίου, έκαναν λευκό το τοπίο και σε συνδυασμό με την ηλιοφάνεια το κάνουν εντυπωσιακό.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 αναμένονται βροχές και χιονοπτώσεις, κυρίως στα νοτιοανατολικά, με σταδιακή εξασθένηση. Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Ανατολικής Πελοποννήσου, της Εύβοιας, της Κρήτης και στα νησιά του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Εύβοιας και της Κρήτης. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σημαντική σταδιακή εξασθένηση και από το πρωί θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, στην Εύβοια και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές και πρόσκαιρές νεφώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.