HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σταϊκούρας, Αλεξοπούλου και Ταχιάος στον αυτοκινητόδρομο της Πατρών Πύργου

Τα εργοτάξια του υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμου της Πατρών- Πύργου θα επισκεφτούν την Τετάρτη στης 17 Ιανουαρίου η ηγεσία του Υπουργείο Υ...



Τα εργοτάξια του υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμου της Πατρών- Πύργου θα επισκεφτούν την Τετάρτη στης 17 Ιανουαρίου η ηγεσία του Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και συγκεκριμένα ο υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας, η υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο υφυπουργός Νίκος Ταχιάος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της κατασκευάστριας εταιρείας Ολύμπια οδός αναφέρονται τα εξής: « Σε συνέχεια ενημέρωσης που είχαμε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, αύριο, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Σταϊκούρας, η Αχαιή Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος, θα επισκεφθούν τα εργοτάξια του υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου.
Το πρόγραμμα, όπως αυτό διαμορφώθηκε από το Υπουργείο έχει ως εξής:
10:00 π.μ. Σημείο εισόδου στο έργο:
https://maps.app.goo.gl/297ii8itjFt5Gq1j8?g_st=iv
Σημείο εργοταξίου:
https://maps.app.goo.gl/DdY5x7A6naWHZdmD7?g_st=iv
11:00 – 11:30 Σημείο εργοταξίου:
https://maps.app.goo.gl/Y85HBhUH5hdbMHin7
12:00 – 12:30 Σημείο εργοταξίου:
https://goo.gl/maps/iy8K7NhYJwsScptT8
Κατόπιν, η πολιτική ηγεσία θα μεταβεί στο Άστρος Κυνουρίας, όπου στις 15:00, θα παραστεί στη θεμελίωση του νέου Νηπιαγωγείου Δηλώσεις στα ΜΜΕ θα γίνουν αύριο στις 9.15 στο ΚΕΣ Ρίου:
https://maps.app.goo.gl/uA7jk8YWEewHRc7V8

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.