HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λεωνίδας Βασιλόπουλος: Ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη

Υπό την προεδρία του πρώτου σε ψήφους εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ροδόπουλου συνεδρίασε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τρίτης το...



Υπό την προεδρία του πρώτου σε ψήφους εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Ροδόπουλου συνεδρίασε για πρώτη φορά το μεσημέρι της Τρίτης το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου.
Η συνεδρίαση είχε ειδικό χαρακτήρα με σκοπό να εκλεγούν ο νέος Πρόεδρος και τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.
Ύστερα από πρόταση της παράταξης της δημοτικής αρχής νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα εξελέγη ο έως τώρα Αντιδήμαρχος Λεωνίδας Βασιλόπουλος.
Αντιπρόεδρος του Σώματος ομόφωνα εξελέγη -με πρόταση της παράταξης της μειοψηφίας- ο Αβραάμ Ανδριόπουλος. Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου ομόφωνα εξελέγη -με πρόταση τη παράταξης της δημοτικής αρχής- ο Παναγιώτης Τσιούσης.
Επίσης, στη Δημοτική Επιτροπή, Πρόεδρος της οποίας θα είναι ο Δήμαρχος Θανάσης Παπαδόπουλος, τακτικά μέλη εξελέγησαν απ’ την παράταξη της δημοτικής αρχής οι Ανδρέας Ζυγούρας και Ιωάννης Σαμαρτζόπουλος (με αναπληρωματικά μέλη τους Σωτήρη Δουκλιά και Νικόλαο Σφαραγκούλια) και απ’ την παράταξη της μειοψηφίας οι Αθανάσιος Κανελλόπουλος και Αναστασία Μπαλασοπούλου (με αναπληρωματικά μέλη την Βασιλική Παπουτσή και τον Αναστάσιο Πλώτα).
«Θέλω να συγχαρώ για την ομόφωνη εκλογή τους τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη του Προεδρείου του Σώματος καθώς και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής και να ευχηθώ σε όλους καλή και δημιουργική θητεία», ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος.
Και πρόσθεσε: «Επίσης, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, θέλω να ευχηθώ καλή και γόνιμη θητεία σ’ όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Είμαι βέβαιος ότι και στην παρούσα θητεία του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων θα συνδεθεί με συζητήσεις κι αποφάσεις που θα δώσουν νέα πνοή στην αναπτυξιακή δυναμική του τόπου μας και κυρίως στην βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ευημερίας των δημοτών μας. Μ’ έμφαση ασφαλώς και στο ζήτημα του δημογραφικού που αν και είναι ζήτημα με εθνική διάσταση, μάς απασχολεί ιδιαίτερα και είναι προτεραιότητα μας».
Σε δήλωση του ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λεωνίδας Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τους συναδέλφους του για την τιμή και την εμπιστοσύνη και επεσήμανε ότι «είναι συλλογική δουλειά και καθημερινή προσπάθεια η αναμέτρηση με τα προβλήματα και διαρκής ο στόχος της βελτίωσης της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και της έντασης της ανάπτυξης του Δήμου σε κάθε γωνιά του, σ’ όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Είναι δε ιδιαίτερη η τιμή αλλά κι η ευθύνη που αναλαμβάνω με την ψήφο όλων των συναδέλφων μου. Αυτονόητη φυσικά είναι η δέσμευση μου για την χωρίς παρεκκλίσεις τήρηση όσων ο Κανονισμός προβλέπει σχετικά με τη λειτουργία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως εξίσου αυτονόητη είναι κι η δέσμευση μου για αμετακίνητη προσήλωση σε όσα επιβάλλονται κι υπαγορεύονται απ’ το πνεύμα της δημοκρατικής ευθύνης και συνείδησης που μας διαπνέει όλους. Κανένας αποκλεισμός, όλες οι φωνές δημοκρατικά και ελεύθερα θα έχουν τη θέση τους στις συνεδριάσεις μας, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των δημοτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.