HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ηλεία: Αγωνία για το ζευγάρι που παρασύρθηκε από χείμαρρο - Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες των Πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, το οποίο...



Συνεχίζονται οι έρευνες των Πυροσβεστών, της ΕΜΑΚ και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ζευγαριού που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, το οποίο παρέσυραν τα ορμητικά νερά χειμάρρου στην είσοδο στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου, στα Κρέστενα του νομού Ηλείας.
Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20:30 το βράδυ της Δευτέρας στην είσοδο της κοινότητας Πλουτοχωρίου του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και μέχρι αυτή την ώρα οι Αρχές της περιοχής πραγματοποιούν έρευνες.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το αυτοκίνητο επιχείρησε να περάσει το γεφύρι. Στο ίδιο σημείο κινδύνεψε μια ακόμη γυναίκα αφού στην προσπάθειά της να περάσει το καλυμμένο με νερό γεφύρι, λίγο νωρίτερα, αλλά έσβησε η μηχανή του οχήματος της, γεγονός που αποδείχτηκε τελικά σωτήριο.
Στην επιχείρηση εντοπισμού συμμετέχουν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και η ομάδα ορμητικών νερών της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.