HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος - Ανδριόπουλος και Τσιούσης στο Προεδρείο

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο νέο Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι Δη...



Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο νέο Δημαρχείο στο κέντρο της πόλης των Καλαβρύτων, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι Δημαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και της Δημαρχιακής Επιτροπής του δήμου.
Στη θέση του προέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων εξελέγη ομόφωνα ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος. Αντιπρόεδρος του σώματος από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας εξελέγη ο επιχειρηματίας Αβραάμ Ανδριόπουλος ενώ Γραμματέας, πάλι από την παράταξη του δημάρχου, εξελέγη ο Παναγιώτης Τσιούσης.     
Στη νέα Δημαρχιακή Επιτροπή εκτός του ιδίου που θα προεδρεύει, εξελέγησαν μετά από πρόταση του κ. Παπαδόπουλου οι Γιάννης Σαμαρτζόπουλος, ο απερχόμενος Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο νεοεκλεγείς με την παράταξή του σύμβουλος Ανδρέας Ζυγούρας. Από την μειοψηφία στη Δημαρχιακή εξελέγησαν οι Αθανάσιος Κανελλόπουλός και Αναστασία Μπαλασοπούλου με αναπληρωματικούς τους Βασιλική Παπουτσή και Αναστάσιο Πλώτα.  
Αναπληρωματικοί από την παράταξη του Δημάρχου στην Δημαρχιακή ορίσθηκαν οι Σωτήρης Δουκλιάς και Νίκος Σφαραγκούλιας.    
Στη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε και η κοπή της πίτας του Συμβουλίου για το νέο έτος με τον δήμαρχο Αθανάσιο Παπαδόπουλο να απευθύνει κάλεσμα για σύμπνοια και ενότητα με στόχο την αποτελεσματικότητα κατά την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μειοψηφίας Αθανάσιος Κανελλόπουλος τόνισε ότι οι σύμβουλοι της παρόντες σε όλες τις συνεδριάσεις του σώματος ασκώντας το θεσμικό τους ρόλο μέσα από τον έλεγχο νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα της άσκησης της εξουσίας σε επίπεδο δήμου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.