HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καμενιάνοι: Τιμήθηκε με μεγαλοπρέπεια ο Άγιος Αθανάσιος

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με ενθαρρυντική συμμετοχή κόσμου, σήμερα στο πανέμορφο χωριό μας, σε μια πολύ εγκάρδια και ζεστή περιρρέου...



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με ενθαρρυντική συμμετοχή κόσμου, σήμερα στο πανέμορφο χωριό μας, σε μια πολύ εγκάρδια και ζεστή περιρρέουσα ατμόσφαιρα, λόγω και της σημερινής λιακάδας-εν μέσω χειμώνος-οι Καμενιάνοι εόρτασαν-εορτάσαμε τον πολιούχο μας Άγιο Αθανάσιο, «τον ηρωικότερο των Αγίων και Αγιότερο των ηρώων».
Την Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας-προσφοράς των οικογενειών: Μάρθας Καλογεροπούλου και Φωτεινής Αθανασοπούλου- τέλεσε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ο εφημέριός μας π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα που κόβει αυτή τη μέρα ο Σύνδεσμός μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών.
Τυχερός αναδείχθηκε ο αειθαλής Καμενιανίτης Νικόλαος Βασ. Παναγόπουλος που έκοψε και την πίτα μας, ενώ ανεδείχθη τυχερός, κερδίζοντας το φλουρί και ένα βιβλίο του προέδρου του Συνδέσμου μας Κωνσταντίνου Νικολόπουλου-Καμενιανίτη, με τον τίτλο «ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΑ ΑΝΑΛΕΚΤΑ». Την πίτα του Συνδέσμου μας-όπως και πρόσφατα στην Αθήνα-προσέφερε ο ευγενής Καμενιανίτης Αλέξανδρος Αθαν. Ανδρουτσόπουλος. Τον ευχαριστούμε θερμά. Ευχόμαστε ο Άγιος Αθανάσιος να του χαρίζει υγεία και όλα τα καλά!! Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: Ο πρόεδρος της Κοινότητας Καμενιάνων Σπύρος Λάμπος, μέλη του Δ. Σ. του Συνδέσμου μας, σύσσωμο το εκκλησιαστικό Συμβούλιο και πολλοί επισκέπτες από κοντινούς και μακρινούς τόπους, στους οποίους και προσφέρθηκαν κεράσματα στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας.
Ευχαριστούμε δε ιδιαιτέρως τον συμπατριώτη μας Ιωάννη Γεωργουλόπουλο από τα Τριπόταμα που μας τίμησε σήμερα με την παρουσία του όπως και σε άλλες εκδηλώσεις μας.
Παράλληλα ο Σύνδεσμός μας τίμησε τις μικρές μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου από τους Καμενιάνους, για τον εθελοντισμό τους και την συμμετοχή τους στις πολιτιστικές και άλλες δράσεις. Οι μαθήτριες που τιμήθηκαν είναι: Η Αγάπη Χρ. Παναγοπούλου και η Χριστίνα Βασ. Παπασπυροπούλου που έλαβαν συμβολικό χρηματικό ποσό, το αναμνηστικό δίπλωμα του Συνδέσμου μας για τα πενηντάχρονά του, καθώς και από ένα βιβλίο με ποιήματα και χρυσό μετάλλιο.
Ο απόηχος της σημερινής εορτής του πολιούχου μας Αγίου Αθανασίου και των λοιπών εορτίων εκδηλώσεων, ήταν και θα παραμένει ανεξίτηλος και λαμπερός, γιατί ήταν όλα όμορφα, σεμνά και κατανυκτικά. Αυτό είναι στην φιλοσοφία και στους στόχους μας, αυτό δυναμώνει την δράση και την θέλησή μας, που με άδολη αγάπη αγκαλιάζουμε τον κόσμο, πασχίζοντας να κρατήσουμε το καντήλι της δημιουργίας και της προσφοράς για τα χωριά μας αναμμένο, σε πείσμα των καιρών.
Χρόνια πολλά σε όλους, στους απανταχού Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες, τους επισκέπτες και τους φίλους καθώς και στους εορτάζοντες! Και του χρόνου με υγεία!
Ο Άγιος Αθανάσιος να μας προστατεύει.
Για το Δ. Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών ο πρόεδρος
Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.