HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπ...



Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 10:30 π μ. στην αίθουσα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως στην Αθήνα Πατησίων 121,( 2ος όροφος).
Εκεί θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για το έτος 2023, καθώς επίσης ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα δράσης για το 2024. Θα συζητηθούν ακόμη και άλλα θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και τα χωριά μας.
ΕΥΧΕΣ!!
Με την ανατολή του νέου έτους 2024 ευχόμαστε ολόψυχα στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας, στους απανταχού Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες & Δεσινιώτες, σε όλους τους αδελφούς Καλαβρυτινούς συλλόγους και σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά και ευλογημένα!! Καλά Χριστούγεννα!! Με υγεία να υποδεχθούμε το νέο έτος που ευχόμαστε να είναι ειρηνικό και ευτυχές!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.