HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: Συνάντηση Μπαρή με τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων

Συνάντηση με τους νέους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων είχε το απόγευμα της Τρίτης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρο...



Συνάντηση με τους νέους αντιδημάρχους και τους προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων είχε το απόγευμα της Τρίτης, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής.
Ο κ. Μπαρής τους ενημέρωσε για τις αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης, τις αρμοδιότητες και τον ρόλο τους, παρουσιάζοντας παράλληλα, το πλαίσιο δράσης μέσω των προτεραιοτήτων που έχει θέσει η δημοτική Αρχή.
Ο Δήμαρχος ζήτησε επίσης άμεση επικοινωνία και αγαστή συνεργασία, προκειμένου αφενός να αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα ανακύπτει κι αφενός να υπάρχει προγραμματισμός και συντονισμός ενεργειών στην κατεύθυνση ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών.
Παράλληλα, ο κ. Μπαρής κάλεσε τους προέδρους να δώσουν έμφαση στη βελτίωση της καθημερινότητας, καταγράφοντας τις ανάγκες και καταθέτοντας προτάσεις με σκοπό βάσει των δυνατοτήτων που υπάρχουν να διαμορφωθεί ένας στρατηγικός σχεδιασμός που θα προωθήσει την ισόρροπη και δίκαιη ανάπτυξη όλων των χωριών. «Ξεκινάμε τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς τα προηγούμενα χρόνια θέσαμε σημαντικές βάσεις στον Δήμο μας που σήμερα μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε ακόμη πιο μπροστά. Καθένα από τα χωριά μας έχει τη δική του μοναδικότητα και τις δικές του ανάγκες για το λόγο αυτό και στο πλαίσιο της συλλογικότητας, οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας είναι σημαντική και με τη βοήθεια των προέδρων και των μελών των τοπικών συμβουλίων είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας έργα ανάπτυξης. Με πολλή δουλειά συνεχίζουμε την αναβάθμιση των χωριών μας. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και οι νέοι αντιδήμαρχοι, αλλά και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου, βρισκόμαστε στη διάθεση των Τοπικών Συμβουλίων και των πολιτών με διάθεση συνεργασίας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», τόνισε ο κ. Μπαρής.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.