HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοπωτό B.C.: Με έδρα την Πάτρα και την καρδιά στο χωριό

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ "Σοπωτό" για να αναμετρηθεί με την Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑ...



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε η ομάδα μπάσκετ "Σοπωτό" για να αναμετρηθεί με την Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Β΄ ΕΣΚΑΗ. Η ομάδα του Σοπωτού επικράτησε έπειτα από μια εξαιρετική και αμφίρροπη αναμέτρηση με σκορ 64-58.
Η ομάδα του Σοπωτού είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και στηρίζεται στο μεράκι και την αγάπη για το άθλημα του Σταύρου Κουρή, εμπνευστή, προπονητή και παίκτη της ομάδας, που μπορεί να έχει έδρα την Αχαΐκή πρωτεύουσα αλλά η καρδιά χτυπά στο όμορφο Σοπωτό Καλαβρύτων. Η ομάδα του Σοπωτού B.C. δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011 έπειτα απο συντονισμένες προσπάθειες του Σοπωτινού Σταύρου Κουρή και του Ανδρεα Χουρδάκη και από τότε αδιαλείπτως συμμετέχει στο Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ-Η.
Τον συμπατριώτης μας Σταύρο Κουρή που βρέθηκε το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο Καλαβρύτων με την ομάδα του, υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού - Πολιτισμού κα Τουρισμού του Δήμου Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων Τάκης Βαρβιτσιώτης, ο Γενικός Αρχηγός της της Α.Ε.Καλαβρύτων Νίκος Κυριαζής και όλοι οι παίκτες της ομάδας Μπάσκετ των Καλαβρύτων, ενώ στο ημίχρονο της αναμέτρησης αντήλλαξαν αναμνηστικά.

   

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.