HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου

Βασική προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε...

Βασική προτεραιότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η αντιμετώπιση της μικροεγκληματικότητας, δηλώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΕΡΤNEWS και θα μεταδοθεί στις 22:00 της Τρίτης 23 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Στο Κέντρο» και τον Γιώργο Κουβαρά.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη καλεί τους φιλάθλους να πάρουν τα παιδιά τους και να πάνε στα γήπεδα, που αναμένεται να ανοίξουν στις 12 Φεβρουαρίου, για να στείλουν μήνυμα κατά της δράσης εγκληματικών οργανώσεων στο ποδόσφαιρο.
«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς» είπε ο υπουργός και συμπλήρωσε «Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.