HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μέλος της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων ο Τζερόμ Καλούτα

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται της τελευταίες μέρες ο Τζερόμ Καλούτα, στα πλαίσια γυρισμάτων εκπομπής της ΕΡΤ. Ο γνωστός μουσικός, ηθοποιός και παρ...



Στα Καλάβρυτα βρίσκεται της τελευταίες μέρες ο Τζερόμ Καλούτα, στα πλαίσια γυρισμάτων εκπομπής της ΕΡΤ. Ο γνωστός μουσικός, ηθοποιός και παρουσιαστής, συνάντησε της Φιλαρμονική του Δήμου Καλαβρύτων μαγεύτηκε και έγινε.... μέλος της παίζοντας ντραμς μαζί με τα παιδιά των Καλαβρύτων.
Ο Τζερόμ Καλούτα γεννήθηκε στην Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 1983. Είναι Έλληνας τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός, ηθοποιός και παρουσιαστής με καταγωγή από την από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (πρώην Ζαΐρ). Το βαφτιστικό του όνομα είναι Γεράσιμος Ενγκόιε Καλούτα.
Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόληση του με τη μουσική. Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος τον σύστησε στο μουσικό θέατρο, μαζί με την μουσικοθεατρική ομάδα Σπείρα Σπείρα.
Στη συνέχεια συνεργάστηκε με επιτυχημένους ανθρώπους από το χώρο των τεχνών όπως τον σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα, τους συνθέτες Δημήτρη Παπαδημητρίου και Γιώργο Θεοφάνους, την Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Φωκά Ευαγγελινό και την σκηνοθέτιδα Ελένη Γκασούκα.
Έχει κυκλοφορήσει τη δισκογραφία του με την Warner Music Greece, Universal Music Greece/EMI καθώς και με την δική του δισκογραφική εταιρεία Afrogreco Music.
Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα με την εξαμελή ορχήστρα του.
Κινηματογραφικά έχει συμμετάσχει σε μουσικά ντοκιμαντέρ αλλά και σε ταινίες μεγάλου μήκους όπως το Αιγαίο SOS και το Bachelor 3.
Τηλεοπτικά έκανε το ντεμπούτο του στη κωμική σειρά του ΑΝΤ1, "Αν ήμουν Πλούσιος" (2019-2020). Ακολούθησαν οι σειρές "Η Φαμίλια" (ΑΝΤ1, 2020-2021) και "Κι Όμως Είμαι Ακόμα Εδώ" (ΕΡΤ1, 2022). Τη σεζόν 2022-2023 πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1, "Τα Νούμερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.