HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην κορυφή των προτιμήσεων για τις γιορτές τα Καλάβρυτα

Στο 85% φτάνει μέχρι ώρας η πληρότητα των ξενοδοχείων στα Καλάβρυτα για το τριήμερο των Χριστουγέννων, ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον γ...



Στο 85% φτάνει μέχρι ώρας η πληρότητα των ξενοδοχείων στα Καλάβρυτα για το τριήμερο των Χριστουγέννων, ενώ έντονο είναι και το ενδιαφέρον για το τριήμερο Πρωταχρονιά και Θεοφανείων.  «Είμαστε στην φάση που γίνονται συνεχώς κρατήσεις, όμως, υπάρχουν και κάποιες ακυρώσεις που καλύπτονται αμέσως και έτσι το τελικό αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος αυτού θα τον δούμε πριν από την παραμονές των Χριστουγέννων», επισημαίνει ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Καλαβρύτων Κώστας Δαφαλιάς.
Οι τιμές στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων είναι σε ένα πλαίσιο λογικό, ξεκινώντας από τα 70 ευρώ και φτάνοντας στα 150 και στα 200, ανάλογα με το κάθε δωμάτιο και τις υπηρεσίες που προσφέρονται. Στα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης οι τιμές ξεκινούν από 180 ευρώ και πάνω την βραδιά. Η πόλη των Καλαβρύτων και η αγορά της ετοιμάζονται πάντως για τις μέρες των γιορτών.
Στα θετικά είναι οι πολλές εκδηλώσεις που θα γίνουν, καθώς ο Δήμος θα στήσει ένα μικρό Χριστουγεννιάτικο χωριό, ενώ θα υπάρχει παγοδρόμιο και καρουζέλ που θα ενθουσιάσουν τα μικρά παιδιά.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα μπει στις ράγιες και θα λειτουργήσει και πάλι ο Οδοντωτός, ενώ στις 16 Δεκεμβρίου ανοίγει το σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου, αλλά και ο νέος αναβατήρας που θα περιμένει τους επισκέπτες για μια βόλτα πάνω από τις πίστες του κέντρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.