HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πόλος έλξης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό το σπιτάκι του Ειδικού Δημοτικού Καλαβρύτων

Πόλος έλξης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στην πλατεία των Καλαβρύτων, το σπιτάκι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων με τις ωραίες κατ...



Πόλος έλξης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, στην πλατεία των Καλαβρύτων, το σπιτάκι του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων με τις ωραίες κατασκευές και τα όμορφα δώρα που διαθέτει, στο bazzar που ετοίμασε στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2023
Μια εξαιρετική ιδέα και υλοποίηση από της δασκάλες και φυσικά τους μικρούς μας ταλαντούχους μαθητές και μαθήτριες!

Δάσκαλοι και μαθητές ευχαριστούν θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους, τον Δήμο Καλαβρύτων, την Αχάια Κλάους, το Αχαϊκό Χωριάτικο, την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και συγκεκριμένα τη Μονή Ταξιαρχών και τη Μονή Μακελλαριάς, την εταιρεία μελιού ΚόRYS, τη Λουκουμοποιία  Κούλου, την Λουξ, την Τεντούρα Κάστρο- Γ.Π Χάχαλης, την κα Σαββοπούλου Πηγή και την κα Βαρδαλά Ισμήνη για τις χειροποίητες κατασκευές τους. Ευχαριστούν επίσης τον Ξυλόφουρνο Αποστολόπουλος & Ξυνός και το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Δούβρης ΑΕ για την σημαντική συνεισφορά τους στο σχολείο.
Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες των μαθητών μας.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εύχονται σε όλους το αστέρι των Χριστουγέννων να φωτίσει τις καρδιές και κάθε στιγμή της ζωής όλων!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.