HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Σε υψηλότατο επίπεδο η εκπροσώπηση του Στρατού και των Σωμάτων ασφαλείας (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ασβέστης μνήμης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τα στρα...



Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και ασβέστης μνήμης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από το Ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τα στρατεύματα κατοχής. Σημαντική ήταν και η εκπροσώπηση του Στρατού και των τριών όπλων και των Σωμάτων ασφαλείας.
Ανάμεσά τους ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Πουρναράς, Ο Συντονιστής επιχειρήσεων Π.Σ. της Δυτικής Ελλάδας, Πελ/σου και Ιονίων Νήσων, Υποστράτηγος Νίκος Ρουμελιώτης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Μεταφορών του Γενικού Επιτελείου Στρατού Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο Διοικητής του ΚΕΤΧ Πατρών, Ταξίαρχος Ευάγγελος Τούντας, ο διοικητής της 116 Πτέρυγας Μάχης  Παντελής Μπεκιαρόπουλος, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Πλοίαρχος κ. Ιωάννης Πουλημένος, ο Αστυνομικός στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Ταξίαρχος Θεόδωρος Τσάτσαρης, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας και πολλοί άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.