HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα "κάγκελα" ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαβρύτων

Διαμαρτυρία -από το σύνολο των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων- με την συμπαράσταση της τοπικής Δημοτικής αρχής, παρατάξεων του δή...



Διαμαρτυρία -από το σύνολο των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων- με την συμπαράσταση της τοπικής Δημοτικής αρχής, παρατάξεων του δήμου και των εργαζομένων στα Δικαστήρια, κατά της αλλαγής του Δικαστικού Χάρτη και την πιθανότατα λειτουργίας ενός Πρωτοδικείου ανά νομό, αποφάσισε χθες Δευτέρα η Γενική Συνέλευση του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαβρύτων.
Στη διάρκεια σύσκεψης φορέων που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο, η Γενική Συνέλευση αξιολόγησε το πόρισμα ομάδας εργασίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με το νέο Δικαστικό Χάρτη, το θέμα της ίδρυσης Υποκαταστήματος Κτηματολογικού Γραφείου στα Καλάβρυτα παράλληλα και με τα προβλήματα στη λειτουργία του Υποθηκοφυλακείου στα Καλάβρυτα. Η συνέλευση αποφάσισε κατάληψη καθ όλη τη διάρκεια του ωραρίου, έως και νωρίς το απόγευμα, του Δικαστικού Μεγάρου των Καλαβρύτων την επόμενη Τρίτη 19 του μηνός. Το σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας, από κοινού με δήμο και δικαστικούς υπαλλήλους, θα αποσταλεί στο Γραφείο του Πρωθυπουργού, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τους βουλευτές του νομού.
Με αφορμή μάλιστα και την επικείμενη άφιξη στην πόλη των Καλαβρύτων αύριο Τετάρτη 13 του μηνός του Υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια, αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα τον ενημερώσει και θα κοινοποιήσει το ψήφισμα, όπως και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη που επίσης θα είναι στην πόλη αύριο για τις εκδηλώσεις της 80ης επετείου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης χθες τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος δηλώνοντας την αλληλεγγύη του στις κινητοποιήσεις. Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, στον αγώνα για την παραμονή της έδρας του Πρωτοδικείου στα Καλάβρυτα, και ο δήμος θα είναι μπροστάρης στον αγώνα. Τοποθετήθηκε και ο νομικός και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, Θανάσης Κανελλόπουλος στηρίζοντας το αίτημα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Καλαβρύτων Ιωάννης Δαφαλιάς αλλά και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιαλείας Γιώργος Σακελλαρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.