HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι ευχές του Νεκτάριου Φαρμάκη: «Ας προσπαθήσουμε όλοι για μία κοινωνία με περισσότερο φως και λιγότερο σκοτάδι»

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ήχησαν στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή (21 και 22 Δεκεμβρίο...



Χριστουγεννιάτικες μελωδίες ήχησαν στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα, την Πέμπτη και την Παρασκευή (21 και 22 Δεκεμβρίου 2023), καθώς τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη, επισκέφθηκαν για να του πουν τα κάλαντα μαθητές και καθηγητές από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Πατρών, αντιπροσωπεία από το ΚΕτΧ Πάτρας, όπως επίσης εκπρόσωποι της Διοίκησης και μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.
Ο κ. Φαρμάκης αντάλλαξε ευχές με όλους, ενώ με την ευκαιρία της γιορτής των Χριστουγέννων, δήλωσε τα εξής: «Στην εποχή μας, η παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα απειλούνται σοβαρά. Γι’ αυτό και το μυαλό μας βρίσκεται πρωτίστως στα αθώα θύματα κάθε ένοπλης σύγκρουσης, ενώ η ευχή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από την επικράτηση της ειρήνης παντού. Το μυαλό μας βρίσκεται όμως και σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη, σε κάθε συνάνθρωπο που πάσχει και αδυνατεί να μοιραστεί την κοινή χαρά των γιορτινών ημερών. Ας προσπαθήσουμε όλοι, λοιπόν για μία κοινωνία ανοχής, συνοχής και αλληλεγγύης. Για μία κοινωνία που θα προτάσσει το κοινό καλό έναντι του ατομικού. Για μία κοινωνία με περισσότερο φως και λιγότερο σκοτάδι. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.