HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προβλήματα στις επικοινωνίες σε Μάνεσι, Γουμένισσα και Λαπατοχώρια

Προβλήματα σε βασικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών αντιμετωπίζουν το τελευταίο δίμηνο πολλές κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων. Από τις 27 Νοεμβ...



Προβλήματα σε βασικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών αντιμετωπίζουν το τελευταίο δίμηνο πολλές κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων. Από τις 27 Νοεμβρίου το πρόβλημα έχει ενταχθεί καθώς, μια μεγάλη περιοχή που περιλαμβάνει τις κοινότητες Μάνεσι, Γουμένισσα, Τρεχλό, Λαπάτες, Φλάμπουρα, Κρυονέρι, Μπούμπουκας, κ.ά. βρίσκεται χωρίς κινητή τηλεφωνία από συγκεκριμένη εταιρεία και χωρίς συνδρομητική τηλεόραση από άλλη.
Όπως μας ενημερώνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γουμένισσας κ. Χάμψας, οι κάτοικοι των παραπάνω κοινοτήτων δεν έχουν καθόλου επικοινωνίες από τον συγκεκριμένο πάροχο, είτε αφορούν το κινητό τους τηλέφωνο είτε τη σύνδεση με το διαδίκτυο και επιπλέον και την τηλεόραση.
Το απόγευμα της Τετάρτης υπήρξε για λίγες ώρες αποκατάσταση της σύνδεσης, αλλά και πάλι το πρόβλημα εμφανίστηκε ξανά χθες. Πριν από δέκα ημέρες, οι συγκεκριμένες κοινότητες είχαν πάλι διακοπή τηλεπικοινωνιών για διάστημα δύο ημερών, όπως έγινε και τον περασμένο Οκτώβριο για διάστημα πέντε ημερών.
Οι κάτοικοι που έχουν επικοινωνήσει και με τις δύο εταιρείες, δεν έχουν λάβει σαφείς απαντήσεις για το τι φταίει και τι γίνεται για να αποκατασταθούν και πότε οι τηλεπικοινωνίες.
Η μία εταιρεία επικαλείται βλάβη για την οποία τα συνεργεία της κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για τη γρήγορη αποκατάστασή της, ενώ άλλη επικαλείται εργασίες αναβάθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.