HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

  Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για ληστεία Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δι...

 


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για ληστεία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων γυναικών, οι οποίες χθες το απόγευμα, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένος ημεδαπός άνδρας και με την  άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και έγγραφα.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δράστιδων. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3,5 γραμμάρια κάνναβης. 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Κάτω Αχαία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, διαπιστώθηκε ότι στερούταν  πιστοποιητικού  υγείας από την αρμόδια αρχή. 
Επιπλέον, ο συλληφθείς είχε αναπτύξει στο εσωτερικό του καταστήματος τρία τραπέζια διαμορφωμένα για την διεξαγωγή τυχερών παιγνίων, στερούμενος σχετικής αδείας, χωρίς να έχει καταβάλει το ειδικό τέλος στην αρμόδια οικονομική υπηρεσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.