HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

  Υπάρχουν πολλές έξυπνες και όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού αλλά και για δώρα με κεντήματα και το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε μία από α...

 

Υπάρχουν πολλές έξυπνες και όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού αλλά και για δώρα με κεντήματα και το τελικό αποτέλεσμα σε κάθε μία από αυτές είναι εξαιρετικό. Τα κεντήματα αποτελούν ένα βασικό στοιχείο της παράδοσης και του πολιτισμού μας. Πέρα από ένα ευχάριστο χόμπι, η τέχνη του κεντήματος θα σας χαρίσει και μερικά πανέμορφα έργα με τα οποία μπορείτε να διακοσμήσετε εντυπωσιακά τον κάθε χώρο. 
Η φίλη μας Ασπασία Ζουπατή μας προτείνει για τις μέρες των γιορτών χειροποίητα γούρια που μπορεί να γίνει το ωραιότερο δώρο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κεντημένο στο χέρι με σταυροβελονιά, από την ίδια, ένα μικρό έργο τέχνης . 
Για να συνθέσουμε αυτό το γούρι θα χρειαστούμε ένα τελάρο, ένα κομμάτι λευκό καμβά, κλωστές κόκκινο, πράσινο ανοιχτό, πράσινο σκούρο, κορδέλες να το κρεμάσουμε, κλαδιά από έλατο ή γκι και φυσικά βελόνα. Αφού επιλέξουμε το θέμα, κεντάμε σταυροβελονιά επάνω στον καμβά, δένουμε  στο τελάρο τις κορδέλες και διακοσμούμε  με τα κλαδιά


Δημιουργία - Επιμέλεια
Ασπασία Ζουπατή





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.